Facilitaire Stagebemiddeling

Waar je ook heen wilt, wij helpen je verder.

Maatwerk

Geen standaard lijst met bedrijven, maar specifiek op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar de ideale stageplek.

Stage garantie

Geen stageplek? Geld terug! Nee is bij ons geen optie dus wij doen er alles aan om jou te koppelen aan jouw droomstage.

1-op-1 Begeleiding

Gedurende het hele proces begeleiding we jou. Van kennismaking met het bedrijf tot en met je stageovereenkomst.

Facilitaire Buitenland Stage

Een stage Facility Management in het buitenland... Zie je jezelf al zitten?! Werkend in een van die hoge torens in New York? Of toch liever na een lange stagedag neerploffen op het strand van Barcelona?

Dit is wel wat ik voor me zag toen ik 10 jaar geleden mijn zinnen had gezet op een buitenland stage. Alleen ja, dan komt de hamvraag: waar moest ik beginnen? Voor mij was het destijds een kwestie van veel uitzoeken, vele sollicitaties versturen en hopen dat er iemand hapt, een tijdrovende en onzekere tijd..

Het voelde dan ook als een logische stap voor mij om met het netwerk van The World of YES (wat we hadden opgebouwd door internationale training en recruitment) in te gaan zetten voor studenten. Ik had tenslotte gewerkt als docent Facility Management en zag zoveel studenten rondlopen met dezelfde vraag.

Inmiddels hebben we al meer dan 150 studenten geholpen aan een facilitaire buitenland stage en groeit dit aantal met de dag. Het meest gave aan mijn werk? De reacties van de studenten dat hun buitenland periode echt een onvergetelijke tijd is geweest waarin ze zowel het facilitaire werkveld nog beter hebben leren kennen, maar vooral ook zichzelf nog beter hebben ontdekt.

"Ik vond het heel erg spannend om alleen naar het buitenland te gaan, maar door de hulp van YES stond ik er niet alleen voor en was ik goed voorbereid".

Eva 

De perfecte buitenland stage in 6 stappen

1. Inspireren

Je wilt op internationale stage, gaaf! Maar dan begint het..  Waar wil je heen? Wat voor stage ben je naar op zoek? De een heeft al een heel duidelijk beeld: dit moet het worden. De ander heeft een droom, maar nog niet concreet hoe en wat. Geen probleem, op zoek naar wat inspiratie? Ga naar onze voorbeelden en lees meer over de verschillende type stages en hoe een stage eruit ziet in een bepaald land.

2. Kennismaking

Of je nou al precies weet wat je wilt of niet, je kan altijd GRATIS een kennismakingsgesprek aanvragen met ons. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw wensen, geven we je voorbeelden en beantwoorden we alle vragen. We vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen en erachter te komen wat jouw wensen en talenten zijn. Deze kennismaking is 1-op-1 en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of digitaal. 

3. Zoektocht

Zodra we de definitieve go van jou hebben gekregen, gaan we direct voor je aan de slag. We duiken in ons netwerk en gaan op zoek naar jouw perfecte stageplek. Uiteraard houden we je tijdens deze zoektocht op de hoogte van de voortgang en zodra er een plek is, melden we dit direct. Het is vervolgens aan jou of het gesprek aan wilt gaan met de stageorganisatie.

4. Trainen en Voorstellen

Spannend! Het moment is daar, je gaat voor het eerst kennismaken met de stageorganisatie. Uiteraard  helpen we je graag op weg met tips of een oefengesprek. Zo weet je zeker dat je dit gesprek gaat rocken! Het gesprek zelf zal doorgaans via Skype plaatsen vinden op een moment dat het jullie beide uitkomt.

5. Een match!

Gefeliciteerd, je bent aangenomen! De voorpret kan nu echt gaan beginnen. Maar voordat je nu echt weg kan, moeten er nog wel wat formaliteiten worden geregeld...Wat dacht je van vervoer? Verblijf? Visum? Verzekeringen? Als je wilt dat wij jou hierin ondersteunen en je stap voor stap meenemen in het proces, kan je gebruik maken van ons Ready-to-go pakket. Lees hier meer over bij 'Hulp bij Vertrek'.


6. Let's stay in touch

Het is zover, je bent begonnen aan je stage in het buitenland! Uiteraard zijn wij mega nieuwsgierig hoe jij dit avontuur beleeft. We blijven dan ook graag met je in contact tijdens je stage en zijn beschikbaar voor hulp en vragen.
€ 399,-

Stagebemiddeling 

  • Je wordt gekoppeld aan jouw droomstage op basis van jouw voorkeuren
  • Begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure
  • Belangrijke tips & tricks voor vertrek
  • We helpen je met het regelen van je stageovereenkomst
  • Tijdens je stage kun je 24/7 bij ons terecht voor vragen of advies

Geen stage? Geld terug!

Bij The World of YES geldt het no cure no pay principe. We gaan er niet vanuit, maar mocht het onverhoopt niet lukken om binnen de afgesproken termijn een passende stage voor je te vinden, ontvang je je geld terug. Net zo netjes, toch?!

arrow_drop_up arrow_drop_down