arrow_drop_up arrow_drop_down
Podcast: interview met YES oprichter Sanne
29 juni 2020 
in Podcast

Podcast: interview met YES oprichter Sanne

FBS is een studievereniging opgericht voor de Facility Management opleiding voor Saxion Deventer. Zij hebben het afgelopen half jaar podcasts opgenomen met studiegenoten en professionals over onder andere wereldwijde stages.

 

In deze aflevering…

In de podcast van de studievereniging FBS gaat Sanne in gesprek over de werkzaamheden van The World of YES! In dit gesprek vertelt zij over het ontstaan van de vriendschap met mede oprichter Yvet, tijdens hun studie Facility Management in Deventer. Uit deze vriendschap is uiteindelijk het idee voor een bedrijf ontstaan, waarmee ze Facility Management wereldwijd op de kaart wilden zetten. The World of YES is een bedrijf binnen de Facility Management branche met veel contacten over de hele wereld. Door middel van hun uitgebreide wereldwijde netwerk willen zij studenten, professionals en bedrijven binnen de branche met elkaar in contact brengen en zo de kans te geven voor een stage of baan in het buitenland.

 

En ook…

Ook wordt er besproken hoe het proces van het zoeken naar een Facilitaire buitenland stage in zijn werking gaat, van oriëntatiegesprek tot het moment dat studenten het contract ondertekenen bij een buitenlands bedrijf. Voor bijna alle studenten wordt een passende stage gevonden waar beide partijen enthousiast van worden. Voor veel studenten kan de stap groot zijn om op stage te gaan naar het buitenland. Sanne legt uit waarom het juist goed is voor studenten en wat The World of YES doet om deze stap te vergemakkelijken. The World of YES is het enige bedrijf in Nederland die buitenland stages regelt specifiek voor Facility Management studenten.

 

Enthousiast geworden en benieuwd wat Sanne verder allemaal te vertellen heeft?

Kijk hier dan de podcast samen met studievereniging FBS: https://www.youtube.com/watch?v=J2C_TEiLIsc

Over de schrijver
Reactie plaatsen