Over The World of YES

Missie

Facility Management stages bestaan niet in het buitenland? Alleen hotelstages beschikbaar? Stage niet van voldoende inhoud? 

Ken jij ze ook? Alle redenen waarom een stage in het buitenland voor facility management studenten niet mogelijk zou zijn... In de jaren dat wij werkten als docent Facility Management hoorden we deze argumenten helaas net iets te vaak. Maar met The World of YES waren wij al enige tijd bezig om de internationale mark te veroveren en toen wisten we het: dit kan anders! Met de kennis als docenten op zak, wisten wij maar al te goed waar een facilitaire stage aan moest voldoen. Tel daar bij op dat wij VEEL facilitaire organisaties spraken, die maar al de graag een student willen ontvangen met kennis, en daar was facilitairestage.nl.

Buiten Nederland is opleiding in Facility Management schaars. Er zijn wellicht enkele minoren, een verdwaalde master of een losse cursus, maar opleiding zoals wij dat hier in Nederland kennen, is onvindbaar. Dit betekent dat veel professionals en organisaties dus vooral leren tijdens het werk. Kennis, ondersteuning en verfrissende ideeën van een student die wel die opleidingsachtergrond heeft, is daarom ook echt van toegevoegde waarde voor de organisatie. En zo creëren we dus een win-win voor zowel de student (die awesome stageplek en een onvergetelijke tijd) als de organisatie.

Onze ultieme missie? Facilitaire studenten de mogelijkheid bieden om zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak tijdens een unieke kans gedurende de opleiding!

Oprichters The World of YES

Yvet Brummelhuis (rechts) heeft altijd al interesse gehad in reizen en werken in het buitenland. Niet geheel onlogisch greep ze tijdens haar studie dus ook gelijk de kans om naar het buitenland te gaan voor stage. Na haar studie Facility Management is ze aan de slag gegaan als Consultant maar bleef daarnaast ook altijd betrokken bij de Hogeschool als docent van de opleiding Facility Management. Daar zag ze met de dag de wens van studenten toenemen om naar het buitenland te gaan.. Maar ja, het bleef altijd lastig om een "echte" facilitaire stage te regelen. Geen hotel, maar op een facilitaire afdeling. Dat moest anders kunnen... de rest is geschiedenis ;-) Binnen YES is Yvet dagelijkse bezig met al onze klanten, relaties en partners over de hele wereld. Die pareltjes van stageplekken? Die regelt zij dus met haar team! 


Sanne Anvelink (links) is altijd bezig met ontwikkelen. Of het nou gaat om het ontwikkelen van nieuwe diensten of het helpen ontwikkelen van anderen, is ze continue bezig om te kijken waar nog groei mogelijk is. Deze passie is ontstaan toen ze na haar studie meerdere managementfuncties heeft vervuld bij een Service Provider. Binnen The World of YES kan Sanne dit gelukkig ook naar hartenwens veelvuldig toepassen. Zo is Sanne, samen met haar team, dagelijks in contact met studenten om erachter te komen wat nu echt is waar ze naar op zoek zijn om uiteindelijk de beste match te maken tussen de student en de stageorganisatie. Wat is nog niet wist van Sanne? Haar "5 seconden dansjes" zorgen altijd voor veel hilariteit op kantoor ;-)

Onze diensten

Stagebemiddeling

Wij bemiddelen tussen jou en jouw perfecte internationale stageplek. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren, gaan wij voor jou op zoek naar de ideale stage waarin jij jezelf nog meer kan ontwikkelen. 

Hulp voor Vertrek

Huisvesting? Visum? Verzekeringen? Wat moet je allemaal regelen...    Wij helpen je met een zorgeloos vertrek waardoor jij alvast kan genieten van de voorpret van deze buitenland ervaring!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Super gaaf, ik ben erg tevreden!
Ondanks dat ik last minute te horen had gekregen dat ik toch nog op stage kon, hebben jullie mij super goed geholpen. Zoals Sanne al aangaf is dit niet de normale manier bij jullie, want normaal is er iets meer tijd. Ik ben onwijs blij met jullie snelle handelen. Binnen ruim een week een stage geregeld in Sydney. Super gaaf, ik ben erg tevreden!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben erg tevreden over de service!
Ik vond de dienstverlening van YES erg goed, Ik kreeg de website van mijn stage coördinator en jullie reageerde snel. Na het skype gesprek was ik erg enthousiast en vonden ze erg snel een stage plek. Ik ben erg tevreden over de service!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Geen verbeterpunten

Ik heb het als fijn ervaren dus geen verbeterpunten vanaf mijn kant. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down