arrow_drop_up arrow_drop_down

Hulp bij Vertrek

Wel net zo handig, toch? ;-)

YES, het is zover! Je hebt een stageplek in het buitenland bemachtigd en de voorpret kan beginnen. Wat neem je mee? Wanneer geef je nog een afscheidsfeestje? Wat wil je daar allemaal gaan doen? Allemaal mega logische vragen die in je hoofd zitten zodra het rond is. Maar helaas, we zijn er nog niet... De formele kant van je stage moet nog geregeld worden. Bij de stagebemiddeling krijg je standaard tips die jou helpen bij vertrek waar je allemaal over na moet denken en wat je nog moet regelen. Mocht je niet alle tips willen ontvangen, maar ook geholpen willen worden met al deze stappen? Dat kan! Ons team werkt dagelijks met studenten die naar het buitenland vertrekken en weten dus heel goed welke stappen je moet nemen, welke documenten hier voor nodig zijn en wanneer je uiterlijk geregeld moet zijn. Zo weet je zeker dat alles tijdig is geregeld en kan je echt beginnen met plannen van je afscheidsfeest ;-)

null

Ondanks dat ik geen visum nodig had, vond ik het wel heel fijn dat YES mij hielp met alle stappen die ik nog moest zetten.


Emily

Toch spannend om betrouwbare huisvesting te vinden in het buitenland. YES heeft uiteindelijk een super leuk huis voor me gevonden.

Emma

Om in Amerika te mogen stage lopen moeten er veel zaken worden geregeld die niet duidelijk op internet staan. YES kon me gelukkig bij alle stappen goed helpen. Dank!

Joep

€ 149,-

"Ready to go"- pakket

  • Ondersteuning bij het vinden van geschikte huisvesting
  • Hulp bij het aanvragen van je visum en overige reisdocumenten
  • Vlucht- en transferadvies 
  • Advies over vervoer in het land van bestemming
  • Financiën en bankzaken
  • Hulp met verzekeringen